محل تبلیغات شما
بسم الله الرحمن الرحیم

 


کتاب پروژه نجات ؛

صفحات 40 و 41


الف)آلودگی هوا          

یکی ازدردسرهایی که نوع بشر _علی الخصوص طی چندسال اخیر_ به شکل مستقیم با آن روبرو بودهاست، مسئله آلودگی هواست!       
البته آلودگی هوا از همان اوایل سده بیستم که مصرف سوخت های فسیلی افزایش پیدانمود _علی الخصوص در کشورهای صنعتی_ همواره دامنگیر جامعه بشری بوده است اما امروزه بنابه دلایلی تبدیل به یک پدیده چالش برانگیز شده است به شکلی که وقت، بودجه و منابعبسیاری از دولتها صرف چاره جوئی برای حل این معضل یا رفع و رجوع آن می گردد!      
سال گذشته پدیده آلودگی هوا در بسیاری ازنقاط جهان و شهرهای بزرگ و صنعتی، بصورت چشمگیری مشاهده می شد. شاید یکی ازپرسشهایی که امروزه بسیار با آن مواجه می شویم این باشد که؛     
چرا آلودگی هوا تا یکی دو دهه قبل اینچنین آزاردهنده و مشهود نبود!؟
پاسخ به این سوال را باید در پدیده "اشباع شدگی" جستجو کرد!!!    
و اما
"اشباع شدگی" چیست!؟ 


اشباع شدگی-
ما در بحث جنگلهای آمازون اشاره کردیم که آنجا برای زمین همانند یک فیلتر تسویههواست که آلودگیهای جوی را پالایش می نماید و همچنین گفتیم که روزگاری این فیلتربه خوبی از عهده این کار برمی آمد چونکه تعداد وسائط نقلیه اندک بود(شاید حدود 500میلیون عدد در سراسر زمین) درحالیکه این جنگلها نیز سرزنده و شاداب بودند!
اما امروزه 40 درصد این جنگلها از بین رفته است و ابلیس و یهود نیز با پراکندنآفات نباتی و مداخلات ژنتیکی روی گونه های حیات درصدد نابودکردن الباقی این جنگلهاو سایر مناطق پوشش سبز گیاهی زمین هستند. و از سوی دیگر ما می بینیم که شمار وسائطنقلیه نیز در سراسر زمین به شدت افزایش یافته است(شاید به حدود 1.5 میلیارد عددرسیده باشد)!!!   
خب کاملاً بدیهیست که در چنین شرایطی این فیلتر و سایر فیلترهای زمین، نمی توانندبه خوبی گذشته عمل نموده و از عهده تسویه و پالایش هوا برآیند بنابرین سالانه اینمیزان آلودگیهای جوی ناشی از وجود هوای پالایش نشده بر روی هم انباشته می گردند واینجاست که مسئله اشباع شدگی پدید می آید!        


بیان یک مثال ساده -      
یک لیوان آب خالص و زلال را فرض کنید که یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه شود.طعم آن اندکی تغییر می کند اما رنگ آب تغییری نمی کند بنابرین شما تا آب را نچشیدمتوجه ناخالصی موجود در آن نمی شوید!    
اما اگر به این لیوان آب 5 قاشق غذاخوری نمک اضافه شود، شما برای پی بردن بهناخالصی موجود در آن دیگر لازم نیست که آب را بچشید چرا که این بار براثر فراوانینمک افزوده شده و شدت آلودگی نه تنها طعم آب بلکه رنگ آن نیز تغییر پیدا کرده استو شما با چشمان خود به خوبی می توانید اثر ناخالصی را در آب داخل لیوان مشاهد کنید!!!         
پدیده اشباع شدگی در خصوص آلاینده های جوی نیز چیزی مشابه همین مثال است. امروزهچگالی آلاینده های جوی آنچنان افزایش یافته که دیگر همانند گذشته در هوای اتمسفرزمین قابل حل نیست، بنابرین به خوبی قابل مشاهده است!         
هم اینک پدیده "اشباع شدگی" خود به تنهایی نه تنها زندگی انسانها بلکهحیات تمامی جانداران زمین را به شدت تهدید می کند و به خطری بالقوه برای این سیارهو ساکنانش تبدیل شده است و اگر از سوی آستان درگاه الهی اقدامی صورت نپذیرد(ازآنجا که دیگر به نوع انسان امیدی نیست) هیچ بعید نیست بزودی بشریت به چیزی مشابههمان "عذاب الدخان" دچار گردد!!!  

            
یک گفتار طنزآمیز و یک پندار ساده لوحانه! -          
مردم می گویند که انشاالله همیشه باد و باران بیاید و آلودگیها را با خود ببرد یابشوید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزرگواران! باد و باران آلودگیها را به کجا ببرد !؟  
آیا باد و باران می توانند آلودگیها را به مکانی خارج از فضای زمین منتقلکنند!!!؟؟؟     
باد و باران که آلودگی را نمی بلعند!!!!   
باد و باران که آلودگی را هضم نمی کنند!!!!      
باد می آید و آلودگیها را باخود می برد چهارقدم آنطرفتر رها می کند یا اینکه اندکیآنرا رقیق می نماید، این که چاره کار نیست، مشکل باید اساسی حل شود!    
باران می آید و آلودگیها را می شوید و آنها را وارد آبها و خاک زمین می گرداند،این که چاره کار نیست، این بیماری باید ریشه ای درمان شود!                
آلودگی ازبین رفتنی نیست، فقط از جایی بهجای دیگر منتقل می گردد و برای اینکه این مهم را هرگز فراموش نکنید همواره اینقانون فیزیکی را به یاد بیاورید که می گوید:
"انرژی از بین رفتنی نیست بلکه از حالتی به حالت دیگر تبدیل می گردد!"      
آلاینده های جوی نیز وقتی به مرز اشباع شدگی برسند دیگر از بین نمی روند بلکه از وضعیتیبه وضعیتی دیگر منتقل می شوند؛
یک روز در هوا، یک روز در آب، و یک روز هم در خاک!
عالیمقامان! آلودگی از بین رفتنی نیست، راه علاجش اینست که تولید نشود وگرنه باد وباران درحکم یک مسکن موقتی است!          
دانشمندان، محققان و پژوهشگران امر عنوان می کنند که آلودگی رادیواکتیویته ناشی ازانفجار نیروگاه اتمی چرنوبیل که وارد اتمسفر زمین شده بود، هرگز از بین نرفت بلکهاز نقطه ای به نقطه دیگر کوچ می کرد و نهایتاً نیز 25 سال به طول انجامید تا کاملاً رقیق گردید و در آب و خاک وهوا حل شد!

به بهانه آلودگی هوا !

چرا فیلم "متری شیش و نیم" از جشنواره ونیز دست خالی برگشت !؟

حکومتهای 2 حرفی ، پادشاهی 27 حرفی!

آلودگی ,یک ,زمین ,آب ,اشباع ,شدگی ,اشباع شدگی ,باد و ,و باران ,از بین ,آلودگیها را

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کامپیوتر ایران sterrafgoodgprer Rose's notes calmtyrrlemit Wholesale Minnesota Wild Jerseys NHLAt Lower Price. ریتا موبایل______________Rita mobile kupsrometi مسجد رسول الله تبریز فایل کده دانشگاهی rudcouicreamces