محل تبلیغات شما

بهنام خدای مهربان

multiverseand extra dimensions (16)

فصل هفتم) ساز و کار جزئیجهان های موازی (ساختار بنیادی سایر ابعاد) -      
در فصول قبل(فصلچهارم -مراتب سه گانه) پیشنهاد شد که تمامی جهان های موازی شامل مراتب سه گانه؛     
" کوانتمی – کلاسیکی – نجومی " ، باشند. اما به نظر می رسد که این 7کواکب در ساختار بنیادی خلقتشان(مرتبه کوانتمی) توسط خالق یکتا –حضرت الله جلجلاله - متمایز از یکدیگر و دارای تفاوتی بنیادین در نظر گرفته شده اند ومتاثر از همین موضوع مراتب کلاسیکی و نجومی آنها نیز متفاوت است!        
دانشمندان صاحب نظر در مبحث جهان های موازی خودشان اذعان دارند که این جهان هایموازی همسایه برای ما غیرقابل شهود بوده و حتی شاید خارج از محدوده شعور و ادراکما باشند!                
احتمال دارد که اساس ساختار بنیادی در این کواکب هفتگانه، سازوکار هریک از اینجهان ها را آنچنان با جهان های همسایه شان صاحب تفاوت و دارای تمایز کرده باشد که اساس تعاریف بنیادیجمیع کمیت های فیزیکی در تک تک آنها منحصر به فرد باشد؛ از تعریف تاریکی و روشنائیو حتی خود ماهیت وجودی نور و ظلمت گرفته تا ساختار رنگها، اصوات، امواج و سایرمقادیر و کمیتهای فیزیکی دیگر!          
دانشمندان فیزیک ذرات بنیادی، نه تنها ذرات کوانتمی(ذراتی نظیر الکترون و همچنینکوارک ها) را غیرقابل تجزیه و فاقد ساختمان و ساختار زیرین می دانند، بلکه آنها را بهعنوان بنیادی ترین بخش از مواد تشکیل دهنده کیهان ما می شناسند که در فرودست آنهاچیزی به جز میدان انرژی(یا برپایه نظریه ریسمان-
string theory - خطوط چندگانه انرژی) نیست. آنهاباور دارند که این ذرات بنیادین سربرآورده از اقیانوس نامحدود انرژی، همانند نتهای موسیقی که از میان سیم های سازهای موسیقی خارج می شوند، از میدان انرژی بهبیرون می تراوند! 
به عبارتی دیگر هرمقدار مشخص از نوعی مداخله در میدان انرژی(متوقف نمودن مقادیریاز جریان انرژی) سبب ساز ایجاد و شکل گیری یک ذره بنیادی می گردد!      
حال این احتمال وجود دارد که خداوند جهان آفرین برای ساخت و ساز جهان های همسایه،اندازه و چگونگی توقیف انرژی(یا چگونگی مداخلات در میدان انرژی) را به گونه ایانجام داده باشد که اساساً ذرات بنیادین آن عوالم با ذرات بنیادی که ما می شناسیممغایرت و تفاوت داشته باشند.  
اما آنچه که این مقاله در اینجا پیشنهاد می نماید، در سطوح اندکی فراتر از میدانذرات بنیادی است. درواقع این پیشنهاد را بدینگونه مطرح می کنیم؛    
فرض می کنیم ذرات بنیادی برای تمامی جهان های موازی یکسان بوده ولی چیدمان آنهادارای تفاوتهای اساسی  باشد به شکلی کهساختار اتمی هرجهان را از جهان همسایه اش متمایز نماید. و این خود می تواند توضیحمناسبی برای انحصاری بودن مواد تشکیل دهنده هرجهان و وجود مرز ذره-ماده مابینتمامی این هفت کواکب باشد!   

(عکس شماره 25 )

به بهانه آلودگی هوا !

چرا فیلم "متری شیش و نیم" از جشنواره ونیز دست خالی برگشت !؟

حکومتهای 2 حرفی ، پادشاهی 27 حرفی!

جهان ,های ,بنیادی ,ذرات ,انرژی ,ساختار ,جهان های ,های موازی ,میدان انرژی ,که این ,ساختار بنیادی ,مواد تشکیل دهنده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

همه چی ستاره شب 2 رادیو جوان موزیک geablyviwilch SwSFics nredacoram اعتقادی و مذهبی فروش رله امرن Omron Michael's receptions paschwevilo